Centrul Regional de Informații și Sprijin în Afaceri (RBISC) a organizat, la 21 decembrie 2018, audieri publice la Comrat, în cadrul cărora au fost prezentate rezultatele cercetării de piață a climatului de afaceri în Găgăuzia, șI au fost discutate nevoile acestora.

Rezultatele studiului asupra mediului de afaceri vor constitui baza pentru determinarea direcției de activitate a RBISC în vederea sprijinirii afacerilor din UTA Găgăuzia. Sondajul a fost realizat pentru a identifica nevoile antreprenorilor din regiune în ceea ce privește informarea, consultarea și alte tipuri de asistență. Proiectul Centrul Regional de Informații și Sprijin în Afaceri în UTA Găgăuzia este unul din cele trei proiecte pilot implementate în Moldova în cadrul Inițiativei ”Primarii pentru Creștere Economică” și finanțate de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat de Comitetul Executiv și are drept scop principal îmbunătățirea capacităților la nivel local a infrastructurii de afaceri în UTA Găgăuzia.

Pentru mai multe informații despre proiect, contactați: Iva Stamenova, manager de proiect în domeniul agriculturii, dezvoltării rurale și siguranței alimentare, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova: Iva.STAMENOVA@eeas.europa.eu.