Proiectul Energie și Biomasă vă așteaptă, în perioada 21-24 martie curent, la Expoziția specializată Moldenergy. Proiectul va avea un stand comun cu Agenția pentru Eficiență Energetică, unde vizitatorii vor putea găsi informații despre activitățile derulate pentru promovarea surselor de energie regenerabilă și a eficienței energetice, oportunitățile de afaceri și politicile publice în acest domeniu.

În prima zi de expoziţie, Agenţia pentru Eficienţă Energetică, în parteneriat cu Proiectul Energie şi Biomasă, vor organiza un atelier de informare cu genericul „Situația actuală în domeniul eficienței energetice și surselor de energie regenerabilă din Republica Moldova”. La atelier vor fi prezentate prevederile și măsurile de implementare ale Legii privind promovarea utilizării energiei din surse regenerabile, proiectele derulate în domeniul eficienţei energetice şi a surselor de energie regenerabilă, informaţii privind noile standarde de calitate ale biocombustibilului şi modalităţi de testare a acestora ş.a. Programul expoziției va cuprinde master-classuri, mese rotunde, prezentări ale inovațiilor în domeniul eficienței energetice și evenimente de networking.

MoldEnergy, aflată la a 12-a ediţie, este o expoziţie internaţională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalaţii termice şi de alimentare cu energie din surse fosile şi regenerabile,  echipamente de condiţionare a aerului.