4 căsuțe rustice cu curți amenajate tematic, după îndeletnicirile țăranilor din Lunca Prutului de Jos, sunt în curs de construcție la Văleni. Astfel, 24 noi locuri de cazare vor fi disponibile în Văleni, supranumit Satul Colinelor de Aur. Extinderea pensiunii este posibilă datorită grantului acordat de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie companiei „RUMIX STIL” S.R.L. în cadrul categoriei Companii Existente. Cele 30.000 Euro, asistență din fonduri europene, vor fi investite în dezvoltarea infrastructurii pensiunii extinse: dotarea complexului cu sistem de canalizare, construcţia piscinei şi a saunei cu ciubere de lemn, mobilarea celor 8 noi camere, achiziţia echipamentului necesar pentru turism de aventură şi al facilitaților de tratament naturist. La fel, va fi îmbunătăţită pagina web a pensiunii www.complexvaleni.com.

Extinderea afacerii va genera 4 locuri noi de muncă. Eco-Village Văleni reprezintă o afacere socială locală, înființată la începutul anului 2014, în zona de sud al Republicii Moldova, cu scopul de a promova regiunea turistică în curs de dezvoltare Văleni și al ecosistemului Lacului Beleu, parte al primei Rezervații a Biosferei UNESCO ”Lunca Prutului de Jos” a Republicii Moldova.
Principalele sectoare de activitate sunt reprezentate de turismul rural, cultural, vitivinicol și eco-turism.

Rumix STIL SRL este unul din cei 28 de beneficiari ai Programului de granturi destinat dezvoltării afacerilor din regiunile Cahul şi Ungheni.