Proiectul „EU4Youth – Valorificarea potenţialului tinerilor antreprenori sociali din Moldova şi Ucraina” ajută la promovarea potenţialului antreprenorial social al tinerilor din Republica Moldova și Ucraina, prin crearea unui ecosistem favorabil pentru întreprinderile sociale, precum și prin susţinerea mai multor tineri antreprenori sociali în dezvoltarea și susţinerea soluţiilor lor inovatoare pentru promovarea incluziunii sociale și a mediului sustenabil în ambele ţări. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană, prin intermediul Programului EU4Youth și este implementat în parteneriat cu: Gustav-Stresemann-Institut (GSI) din Germania, Pro NGO! (Germania), AXA Management Consulting (Moldova), ECO-RAZENI (Moldova), Centrul CONTACT (Moldova) și Egalite International (Ucraina).

Centrul Contact, împreună cu partenerii locali, a lansat Campania de informare „Antreprenoriatul social pe înţelesul tuturor”. Prin această Campanie, organizatorii își propun să familiarizeze publicul larg cu conceptul de antreprenoriat social și să promoveze necesitatea economiei sociale pentru comunităţile din Republica Moldova.
Mesajul Campaniei, prin care se dorește sensibilizarea publicului larg și sporirea numărului de afaceri sociale în ţară este – antreprenoriatul social: mai aproape de Oameni, Natură, Comunitate.
Materialele și evenimentele acestei Campanii pot fi urmărite pe grupul de Facebook „Reţeaua antreprenorilor sociali din Moldova” sau paginile organizatorilor.
Această Campanie este desfășurată în cadrul Proiectului „EU4Youth – Valorificarea potenţialului tinerilor antreprenori sociali din Moldova și Ucraina”, cu susţinerea financiară a Uniunii Europene, prin intermediul programului EU4Youth. Conţinutul său este responsabilitatea exclusivă Centrului Contact și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.