Mai multe personalități notorii din regiunea Cahul și-au scos „zestrea” la vedere în cadrul celui mai inspirațional eveniment al anului – „Ignite Cahul: iZestre”. Acesta s-a desfășurat în premieră, în incinta Palatului de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul.

Evenimentul a fost special conceput pentru comunitatea de antreprenori și tineri cu interese și spirit antreprenorial comun. La eveniment au fost prezenți 120 de tineri și antreprenori din Cahul, Leova, Giurgiulești și satele învecinate.

Subiectele abordate au fost: antreprenoriatul digital și clasic, digitalizarea municipiului Cahul, securitatea cibernetică, ecosistemul de startupuri, dar și filmul documentar, folclorul și călătoriile. IGNITE este un eveniment care are loc în peste 100 de orașe ale lumii, de aceea, „Ignite Cahul: iZestre” s-a desfășurat conform conceptului internațional distinct. Astfel, vorbitorii și-au împărtășit pasiunile personale şi profesionale, dar și provocările care i-au determinat să devină niște lideri de opinie în comunitatea lor, explorându-și potențialul și experiența, pentru a lăsa un impact pozitiv în societate.